HappyMod DMCA

1994 Escape from the school APK

version: 1.2

kulaklık giy ve gerçek Japon korku zevk

3.3 44M 100

Virus free

  • 1994 Escape from the school APK
  • 1994 Escape from the school APK
Açıklama
Editör İncelemesi

Oyunun Adından da anlaşılacağı gibi, oyunun sahne bir okulda ayarlanır. Oyuncunun uyandığı zaman, o gece ve sessiz olduğunu bulur ve hala pencerenin dışındaki yağıyor. Etrafa, o bir kız 's karanlık ve yanılsama uzak olmayan ve hala ayakta ancak bir anda Fakat saptanırsa? hala……? Her durumda, ilk görev şimdi bu doğru ve yanlış yerde kaçmak. tahtaya mesajı karanlıkta gizlenmiş bazı tehlike olduğunu çarpıcı bir hatırlatma ...
korkunç atmosfere kapalı sette amacıyla, el feneri tarafından yayılan soluk ışık için geri kalanını hariç Işık kaynağı karanlıktadır. Hatta sınıf ışıkları bilinmeyen nedenlerle açık edilemez. betimlemesi hala iyidir. Öğretmenin 'tahtaya ın tahta, yaramaz sınıf arkadaşlarının kazınmış masasında kelimeler ve oyuncak ayılar ve bir şekilde görünmemesi gereken yerde görünmesi korkutucu grafiti karakterler, hepsi çok iyi karakterler var. ekranda sadece korkutucu ise Etkileyicilik.
, bu Japon korku kültürü için çok pediatrik olduğunu. Bu oyunu oynarken oyunda ses efektleri Gerçek korku vardır çünkü herkesin aşınma kulaklıkları önerilir. . Kapının açıklanamaz açma, fısıldayan kadın sesi, yere düşen basketbol ses, vb tuvalette sifonu sesi, korku atmosferi çok ekleyin. Bu korku ses efektleri kaldırırsanız oyunlar büyük ölçüde azalacaktır. Bu korkunç sesler ile birlikte, bu tür tek başına aniden hamle, bir okul çantası yere düşecek bir tablo olarak garip olaylar, genellikle vardır, aniden boş bir tuvalet kapatır ve böylece.

oyun birinci şahıs bakış açısı kullanır. Doğal olarak, daha söylemek gerek yoktur. Mükemmel ses efektleri de oyunun korku atmosferi çok şey ekleyin. Genel olarak, iyi bir korku oyunu. oyun kaçış hayatta kalma oyunu benzer. İki elementlerin etkisi çok iyidir. kendiniz indirip Doğu'ya özgü korku oyun deneyimi olun.

Tüm sürümler
All mods