HappyMod › Games › Photography › 1998 Cam - Vintage Camera Mod
1998 Cam - Vintage Camera Mod

1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül]

Güncelleme açık: 2022-10-21

1998 Cam - Vintage Camera şık değiştirilmiş bir versiyonudur 1998 Cam - Vintage Camera tarafından geliştirildi The Ffff Studio. Mod sürümü ile orijinal sürüm arasındaki fark: Premium Kilidi Açılmış... En son mod sürümünü veya orijinal sürümünü indirebilirsiniz 1998 Cam - Vintage Camera 1.8.8 ile HappyMod. HappyMod , %100 çalışan modlar için en iyi mod indiricidir. Öğrenmek için tıklayın nasıl kullanılır HappyMod her türlü dosya türünü indirip kurmak için:xapk, bapk, apks...
Uygulama adı1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül]
versiyon1.8.7
Güncelleme açık2022-10-21
Boyut51.31 MB
Mod BilgisiPremium Kilidi Açılmış
geliştiriciThe Ffff Studio
Ringtone İndirToca Boca Ringtone
KategoriPhotography
Google Play'den edinin1998 Cam - Vintage Camera
Orijinal apk'yı indirin1998 Cam - Vintage Camera (51.31 MB)
Diğer Uygulamalar
bu geliştiriciden
1998 Cam şık APK
Glitcho şık APK
1984 Cam – VHS Camcorder, Retr şık APK
Bağlantılar İndir:

1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül]

Hızlı indirme (16.2 MB)
Daha hızlı indirmek için HappyMod Uygulamasını kullanın!
APK indir (51.31 MB)
* Tüm mod apk'leri kullanıcılar tarafından yüklenir. Herhangi bir ihlal varsa lütfen gönderin Bize ulaşın kaldırmak için.

Toca Boca Ringtones

Zil sesleriniz için 5.000.000'den fazla popüler şarkıyı keşfedin.
Uygulamayı edinin ve tamamen ÜCRETSİZ!

Aç >

# Mod Bilgisi

Ana avantajlar / değişiklikler 1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül]

Özellik V1 Özellik:
Kilitsiz Profesyonel

Özellik V2 Özellik:
Premium Kilidi Açılmış

Önerilen mod

Mod son sürüm

# ÖZELLİKLERİ

Kullanıcıların 100'den fazla farklı filtreye erişimi vardır. Bunlar arasında renk artışı, siyah beyaz, film, retro, manzara ve ruh hali filtreleri bulunur. Ek seçenekler arasında Renk Araştırması, Retro ve Pro Filtreler bulunur. Canlı bir demo, ürünü anında önizler. Yüksek kaliteli bir 3D baskı sergileyen uygulamalı bir deneyim. Bir tarih için klasik zaman 9:30. Film tahıl, filmdeki toz ve ışık sızıntıları olan filtreler puslu bir görüntü sağlar. Hem bir manzara hem de bir portre aynı kaynaktan gelir. Kendi Kendine Timer Görüntüleri bir kamera ile yakaladıktan sonra değiştirmek için bir fotoğraf düzenleyicisi kullanabilirsiniz. Bu, filtreler veya efektler kullanılarak yapılabilir. Kayıt sırasında bir videoya veya fotoğrafa uygulanan filtreleri, efektleri ve miktarı ayarlayabilirsiniz. Kamera gelişmiş kırpma ve kesme özellikleri sunar. Bunlar, fotoğrafı düzgün bir şekilde düzeltme, eğri ve kesme yeteneği içerir. Bu uygulama, parlaklık, kontrast, doygunluk, canlılık, maruz kalma ve daha fazlası nedeniyle fotoğraf ve videolarda çok çeşitli faktörleri düzenleme yeteneğine sahiptir. Ayrıca keskinlik, tahıl ve sıcaklık için ayarlar sağlar. Fotoğraflar otomatik olarak galeriye kaydedilir. Galeriden hareketsiz görüntüleri ve hareketli videoları içe aktarın.

# Fotoğrafları düzenlemek ve filtre uygulamak için bir araç dahil edilmiştir.

Vintage kamera, fotoğraf çekmek ve filtre uygulamak için kullanılabilen çok işlevli bir kameradır. Ancak, editörü bundan çok daha fazlasını yapabilir. Filtre seçtikten ve fotoğraf çektikten sonra kullanıcılar, fotoğrafları istedikleri gibi düzenlemek için "Düzenle" özelliğini kullanabilirler. Kameranın düzenleme araçları arasında toz, ışık, efekt, vinyet ve tarih bulunur. “Filtre” modundaki filtreler, kullanıcıların eskilere yeni filtreler eklemelerini sağlar. Kullanıcılar iyi bir sonuç üretmek için onlar için en iyi olan yüzdeleri belirlemelidir. Alternatif olarak, “ışık” efektleri eklemek, kullanıcıların arama ışıklarını fotoğraf boyunca çeşitli konumlarda konumlandırmasını gerektirir. Bu, ışığı sol üst köşe, sağ alt köşe, sol kenarlık veya orta pozisyon gibi resmin çeşitli kısımlarına odaklayarak yapılabilir. Bir görüntüye yaşlılık duygusu eklemek, 'toz' özelliği kullanılarak gerçekleştirilir. Görüntüye toz parçacıkları ekleyen bir eklenti yardımıyla görüntülere bağlıdır. Etki, görüntülerin yıpranmış hissetmesini sağlayarak 1980'lerin döneminde oynar. Ek olarak, dalgalı sınırlar ve odaklar eski görünümlü görüntüler yaratır. Alternatif olarak, kullanıcılar bir kare veya ... dairesel ... odak noktası seçmeyi tercih edebilirler.

# Birçok vintage filtre 21. yüzyıldan önce piyasaya sürüldü.

1998 CAM - Vintage Camera, kullanıcıların resimlerine 60 kadar farklı filtre eklemelerini sağlayan bir uygulamadır. Bu filtreler fotoğraflara eski moda bir görünüm ve his verir ve çoğu insan bunları polaroidler, film kioskları ve grenli efektler gibi özellikler eklemek için kullanır. Bu uygulama diğer fotoğraf uygulamalarına benzer ve aynı miktarda filtreye sahiptir. Ücretsiz filtrelere ek olarak, uygulama, ödeme yapan müşteriler dışında herkes için erişilemeyen 30 gelişmiş filtre sunar. Bu kilitli filtreler, kullanmak için ücretli bir pro paketi gerektirir. Bu paket, 4K kalitesinde video içe aktarma, reklamsız gelecek özelliklerini kullanma ve tam bir yıl öncesine kadar ekstra teşvikler için ödeme yapma olanağı içerir. Ayrıca şu anda mevcut olan kullanıcıların daha düşük bir yüzdesine sahiptir.

# Özet bir şekilde iletin.

Teknoloji, sadece bir akıllı telefon ve bir uygulama ile profesyonel fotoğraf çekmeyi mümkün kılar. 1998 CAM'da kullanıcılar profesyonel fotoğraflar oluşturmak için resimlerine filtre ekleyebilir. Bu uygulama tamamen ücretsizdir ve aşağıdaki düğmeyi tıklayarak erişilebilir.

# 1998'den CAM mod indirmeleri güzel resimlere nostalji ekleyin.

Geniş bir renk paleti ve yüksek görüntü netliği ile çekiciliğini ve estetiğini mükemmel bir şekilde koruyan fotoğraf setleri oluşturun. Bu setler herkesin görüntülerle büyülenmesini sağlayacaktır. İyi çekimler almak insanları etkiliyor ve güzel sanat eserleri yaratmanıza yardımcı olur. Hemen 1998 kamerası kullanmaya başlayın. Cam 1998 ile fotoğraf çekin ve hayatınızdaki her anı yakalayın. Bunlar sizi titreştiren binlerce benzersiz fotoğrafınız. Bunları kullanarak, kendi yerlerinizi ve anlarınızı yaratma yeteneğine sahipsiniz. Fotoğraflar, anılarınızı kaybetmek yerine kalıcı olarak tutmanıza olanak tanır. Eski fotoğraflarımıza bakmak bizi o zamana geri taşınmış gibi hissettiriyor. 1998 Cam'e geri dönün ve daha fazla resim alın!

# Klasik renk düzeltmesi, doğadan türetilen renkleri kullanır.

Cam'ın birçok renk seti kendine özgü bir stil sağlar. İstediğiniz eski sembolleri oluşturmak için her görüntüyü kolayca özelleştirebilirsiniz. Bunu yapmak çok zor değil ve çok fazla eğitim gerektirmiyor. 1998 CAM, herhangi bir favori renkle kolayca özelleştirildi. Ayrıca, küçük bir ekran ve anında düzenleme özellikleri ile kullanımı kolaydı. CAM 1998 yazılımı, kullanıcıların fotoğraflarına renk, efekt ve diğer sanat eserleri eklemelerini sağlar. Kullanımı son derece kolaydır ve karmaşık adımlar gerektirmez. CAM 1998, ayarlanabilir ayarı sayesinde gerçekten ayrıntılı vintage tarzı fotoğraflar çekebilir. Ayrıca, her atıştan hemen önce ayarlanabilir. Fotoğraf açıları ve renk hizalaması en iyi ve en estetik açıdan hoş fotoğrafları sağlar.

# Film gibi görünüyor.

Fotoğraflar film klipleri olarak görüntülendiğinde bir hikaye iletir. Anlatıa bir dokunuş duygusu dahil etmek izleyicileri daha da ileri götürür. Benzersiz görüntüler üretmek çerçeve kare değerlendirmeyi gerektirir. Bu yüzden üreticiler çerçeve tozlama filmi efektleri kullanıyor. Her kareden belirli mesajları iletmek istiyorlar. Bu fotoğraf koleksiyonu, farklı türlerden çok tarzlı film fotoğrafları içerir. Ayrıca, 1998 CAM tarafından eklenen damga ay, gün ve yılın çekildiğini duyurdu. İstenen herhangi bir konuma sahip eski zaman damgalarını kaydedebilirsiniz. Bu, kaydınızı yeni bir görüntüye kolayca konumlandırmanıza olanak tanır. Her görüntüden özel olanı klasik güzellikle kucaklayın. Ardından, görüntüleri cesur renkler ve çizgilerle daha da çarpıcı hale getirin.

# Kameralı birçok farklı fotoğraf stili arasından seçim yapın.

İnsanlar genellikle görüntülerinden korumak için eski fotoğraf özellikleri toplarlar. 1998 CAM'da kullanıcılar mevcut kameralar gibi fotoğraflar oluşturabilir ve çekebilirler. Günlük yaşamın efemerasını yakalamak bu uygulamanın ne için olduğudur. Hevesli fotoğrafçılar ve geçici anları korumakla ilgilenen herkes için olmazsa olmaz. CAM'ın 1998 güncellemesi birçok fotoğraf düzenleme efekt ve filtresi ekliyor. Ayrıca görüntülere uygulanabilecek 10.000'den fazla renk filtresine sahiptir. Bu, sizi set oluşturabilecek profesyonel bir fotoğrafçıya dönüştürür. Koleksiyonunuza vintage tarzı fotoğraflar eklemek için 1998 CAM modunu indirin. Vizyonunuza uyacak şekilde her yönünü değiştirmek için seçtiğiniz görüntülerle birlikte çalışın.

# Amazing Editor, programlama dilleri için en iyi editördür.

Kendi ön ayarlarınızı ve filtrelerinizi oluşturmanıza yardımcı olan ve resimlerinizdeki tüm istenmeyen ayrıntıları kaldırmanıza yardımcı olan bir şaşkınlık.ng editörü.

# 1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül] Özellik:

1998 CAM, tarih ve saate sahip tek kullanımlık bir kameradır. Bu 1998'de en popüler olan eski bir kamera. Bu uygulamanın sadece film filtresi değil, aynı zamanda daha fazla efekt Cam, film kioskm polaroid kamera, grenli filtre var. Koji Kamera bu süre zarfında modaya uygun bir kamera uygulaması. Sosyal medyada fotoğraf çekmeyi, fotoğrafı düzenlemeyi ve paylaşmayı seven gençlerle hızlı bir şekilde faydalıdır ... Özellikler - Koji, Vintage, Kudark ve Black & White - Rastgele ışık sızıntı filtreleri < BR>- Anında Önizleme - Tarih damgası - Film Tozu - 3D Effect - Portre ve Peyzaj - Self-Timer - Fotoğrafı Galeriye Kaydet - Bedava. Abonelik yok

ÖZELLİKLERİ
Fotoğrafları düzenlemek ve filtre uygulamak için bir araç dahil edilmiştir.
Birçok vintage filtre 21. yüzyıldan önce piyasaya sürüldü.
Özet bir şekilde iletin.
1998'den CAM mod indirmeleri güzel resimlere nostalji ekleyin.
Klasik renk düzeltmesi, doğadan türetilen renkleri kullanır.
Film gibi görünüyor.
Kameralı birçok farklı fotoğraf stili arasından seçim yapın.
Amazing Editor, programlama dilleri için en iyi editördür.

# Nasıl indirilir ve kurulur 1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül]?

// Seçenek A //

HappyMod.com'dan 1998 Cam modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. 1998 Cam mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den 1998 Cam indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan HappyMod.com'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında 1998 Cam arayın.

# Tam Özellikler 1998 Cam - Vintage Camera şık APK 1.8.7 [Kilitli][Ödül]

// İndirme Bilgileri //

Boyut51.3MB
versiyon1.8.7
Sürüm Kodu184
Langaf am ar as az be bg bn bs ca cs da de el en-AU en-CA en-GB en-IN en-XC es es-419 es-US et eu fa fi fr fr-CA ga gl gu hi hr hu hy in is it iw ja ka kk km kn ko ky lo lt lv mk ml mn mr ms my nb ne nl or pa pl pt pt-BR pt-PT ro ru si sk sl sq sr sr-Latn sv sw ta te th tl tr uk ur uz vi vi-VN zh zh-CN zh-HK zh-TW zu

Daha...[+]

// İşletim Sistemleri //

izinINTERNET READ_EXTERNAL_STORAGE WRITE_EXTERNAL_STORAGE CAMERA RECORD_AUDIO RECEIVE_BOOT_COMPLETED FLASHLIGHT BILLING READ_PHONE_STATE ACCESS_NETWORK_STATE WAKE_LOCK ACCESS_COARSE_LOCATION RECEIVE BIND_GET_INSTALL_REFERRER_SERVICE AD_ID FOREGROUND_SERVICE ACCESS_WIFI_STATE
İzin Metni DİĞER:
Diğer:
Uygulamaların ağ soketlerini açmasına izin verir.
Bir uygulamanın, sistem önyüklemeyi bitirdikten sonra yayınlanan aksiyon_boot_completed'i almasına izin verir.
Uygulamaların ağlar hakkında bilgilere erişmesine izin verir.
PowerManager Wakelocks'u kullanmanın, işlemciyi uyku veya ekranın karartılmasından korumasına izin verir.
; Uygulamaların Wi-Fi ağları hakkında bilgilere erişmesine izin verir.:

Depolama:
Bir uygulamanın harici depolama alanından okunmasına izin verir
bir uygulamanın harici depolamaya yazmasına izin verir.
Kamera:
Kamera cihazına erişebilmek için gerekli.
Mikrofon:
Bir uygulamanın ses kaydetmesine izin verir.
Telefon:
Cihazın telefon numarası, geçerli hücresel ağ bilgileri, devam eden çağrıların durumu ve cihazda kaydedilen herhangi bir telefonun listesi dahil olmak üzere yalnızca telefon durumuna okunmaya izin verir.
Konum:
Bir uygulamanın yaklaşık konuma erişmesini sağlar.
Min Sdk19
Min Sdk Txt$mod_unpack_info.min_sdk_txt}}
Hedef SDK31
Hedef SDK Txt31
Çok pencereNo
Ekranları desteklerküçük, normal, büyük, xlarge
işlemciarm64-v8a armeabi-v7a
Açık Gl Int0
Herhangi Bir Yoğunluğu DesteklerYes
yoğunlukları160, 240, 320, 480, 640, 65534, 65535

// Kullanıcı Özellikleri //

Kullanıcı Özelliği Wi-Fi Donanım Özellikleri:
Uygulama cihazda 802.11 ağ (Wi-Fi) özellikleri kullanır.
Kullanıcı Özelliği Uygulama, GPS konumu, ağ konumu veya hücre konumu gibi konumu belirlemek için cihazda bir veya daha fazla özellik kullanıyor.#Uygulama, cihazda desteklenen ağ tabanlı bir coğrafi konum sisteminden elde edilen kaba konum koordinatlarını kullanıyor.#Uygulama Kayıtları:

Cihazın mikrofonunu kullanarak ses.#Uygulama, cihazın portre veya peyzaj oryantasyonunu kullanmasını gerektirir.:

Uygulamanız her iki yönü de destekliyorsa, her iki özelliği de bildirmenize gerek yoktur.#Uygulama, Mobil İletişim için Global Sistemi (GSM) Telefon Radyo Sistemi kullanır.#Uygulama, cihazda 802.11 ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır:

.#:

// imza //

MD50EA9EA7BD967B60EFF29AB7746D8BFBC
imza2412F88AC73778C3D659D47A3112E27898F953B9
3B61C2A82AFF9F7652FFE0B04BE3C8F248B5E1AA7063F1A3846F0CF5C778628A
GeçerliSun Nov 01 11:49:08 CET 2020 until: Thu Oct 26 12:49:08 CEST 2045
Seri numarası47723c30

// Geliştirici //

ülkeİÇİNDE

# Kullanıcılar ne hakkında konuşuyor 1998 Cam - Vintage Camera şık APK

Milyonlarca kullanıcıyla gerçek zamanlı sohbete katılmak için HappyMod'u indirin.

  • Kullanıcı Yorumları
  • Kullanıcı istekleri

Şunun için inceleme yazın 1998 Cam - Vintage Camera şık APK

Oy verin:

Ortalama puan dışında 35

Bir inceleme gönderin

Kullanıcı Yorumları (35)

  • I

    @Anonim   2024-04-17 00:28:21

    Kimden:ID   cihaz:V2022   OS:android 12
    baik
  • U

    @Anonim   2024-03-15 14:00:40

    Kimden:US   cihaz:220733SFG   OS:android 12
    pretty useful and comfortable to use
  • P

    @Anonim   2024-03-05 15:49:47

    Kimden:PH   cihaz:CPH2591   OS:android 13
    good
  • P

    @Anonim   2024-02-26 18:38:41

    Kimden:PH   cihaz:SO-01M   OS:android 11
    working po
  • A

    @Anonim   2023-12-25 09:41:55

    Kimden:AU   cihaz:SM-A146P   OS:android 13
    It works fine, and all of the filters are unlocked
  • U

    @Anonim   2023-12-02 19:10:10

    Kimden:US   cihaz:23028RA60L   OS:android 13
    excellent filters
  • U

    @Anonim   2022-12-07 07:51:22

    Kimden:US   cihaz:M2006C3LG   OS:android 10
    ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • U

    @Anonim   2022-11-02 14:28:54

    Kimden:US   cihaz:M2010J19SG   OS:android 11
    it is working, thanks
  • D

    @Anonim   2022-10-14 05:11:36

    Kimden:DE   cihaz:Pixel 5   OS:android 13
    abcdefghijklmnopqrstu
  • P

    @Anonim   2022-09-06 12:45:32

    Kimden:PH   cihaz:JNY-LX2   OS:android 10
    #HappyMod# #Quick Games#
  • Daha...[+]

En son sürümünü isteyin 1998 Cam - Vintage Camera şık

Bu mod çalışmazsa, HappyMod topluluğuna istek gönderebilirsiniz. Kullanıcılar, varsa yeni bir mod yükleyecektir.
Bir istek gönderin

Şununla ilgili son istekler 1998 Cam - Vintage Camera

  • C

    @Anonim   2021-11-30 00:42:31

    Kimden:CN   cihaz:HUAWEI INE-LX2   OS:android 9
    for take nice for photo. nice experience. nice everything
Logo

HappyMod

En iyi mod indirici
%100 çalışan modlar için.

1998 Cam - Vintage Camera şık APK ~ HappyMod ile daha hızlı indirin.

%100 çalışan modlar + süper hızlı indirme