HappyMod DMCA

(2016)Word Master EBS 파이널 1200 APK

version: 1.4

★ EBS ders kitapları bağlantılı VOCA Finalleri son söz Maestro 1200 EBS EBS sorunları 30 days 40 kelime tamamlamak için temel kelime
★!

3.8 31M 500

Virus free

  • (2016)Word Master EBS 파이널 1200 APK
  • (2016)Word Master EBS 파이널 1200 APK
  • (2016)Word Master EBS 파이널 1200 APK
  • (2016)Word Master EBS 파이널 1200 APK
Açıklama
Editör İncelemesi

Yaklaşan 2017 SAT'a hazırlanmak için boş zamanınızda EBS anahtar İngilizce kelimelerini rahat ve verimli bir şekilde öğrenin!

SAT ve EBS SAT ile ilgili tüm ders kitaplarının hacmi analiz edilerek, her konu için temel kelime dağarcığı kaydedildi.
Ayrıca EBS pasajındaki cümleleri kullanarak EBS ile değiştirilmiş örnek cümleleri de inceleyebilirsiniz.

Word Master SAT 2000 uygulamasıyla aynı biçimde, kelimeleri verimli ve kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Kelimeler bilmeyenler için korku, bilenler için sevinçtir. Şimdi, Wordmaster EBS Finalleri ile neşeyi hissedin.

[Wordmaster EBS Nihai Uygulama Özellikleri]
1. Kelime Kartı: Kelime ustasının benzersiz "Evet, Biliyorum" öğrenme yöntemi, basit ezberlemenin sıkıntısını ortadan kaldırır ve gerginlik ve eğlence katar. Çeşitli anlamlar, örnekler, eş anlamlılar, zıt anlamlı kelimeler ve ilgili kelimeler gibi tek bir kelime hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

2. Kelime Bilgisi: Kelime ustası için özelleştirilmiş bir kelime ezberleme kitabı! Kelime kartının öğrenme sonucuna göre 'Bilmiyorum' ve 'Biliyorum' olarak sınıflandırılan kelimelerin derinlemesine incelenmesi mümkündür. Bir kelimeyi görebilir ve anlamını ezberleyebilir veya bir anlamı görebilir ve bir kelimeyi ezberleyebilirsiniz.

3. Sesli ezberleme: Anadili konuşmacının toplam 1350 kelime sesiyle, tekrar tekrar dinlemenin yanı sıra doğru telaffuz dinlemeyi öğrenmek ve ezberlemek mümkündür. Ayrıca, dinleme ayarları aracılığıyla özelleştirilmiş dinleme öğrenimi de mümkündür.

4. Eşleşen anlam / Eşleşen sözcükler: Ezberlenen sözcükler bir sözcük testi ile kontrol edilebilir ve incelenebilir.

5. Gözden geçirme bildirimi / rastgele ayar: Ertesi gün Eşleşen Anlam ve Eşleşen Sözcükler'deki yanlış sözcüğün gözden geçirme bildirimi aracılığıyla istediğiniz zaman bir inceleme testi yapabilirsiniz. Ayrıca, rastgele ayar ile rastgele sırayla kelimeleri öğrenebilirsiniz.

[İzinle ilgili]
Şirket kişisel bilgileri ayrı olarak toplamaz ve saklamaz ve ETOOS APP'yi yüklerken, çağrı durumu bilgi değeri, cep telefonundaki kamera işlevi hakları, cep telefonunda kayıt işlevi hakları, fotoğraf, medya ve cep telefonunda dosya erişim hakları telefon gereklidir.
Kullanıcının cihazı Android 5.9'dan düşükse, isteğe bağlı erişim haklarının onaylanması ve geri alınması sağlanamaz.

Tüm sürümler
All mods