HappyMod DMCA

大總統特別篇:30天全境擴散 APK

version: 1.287

Eğer bir başkan olmak istiyorsanız, elbette biraz garip soruları cevaplamanız gerekir!

4.4 149.66 MB 100,000

Virus free

  • 大總統特別篇:30天全境擴散 APK
  • 大總統特別篇:30天全境擴散 APK
  • 大總統特別篇:30天全境擴散 APK
  • 大總統特別篇:30天全境擴散 APK
  • 大總統特別篇:30天全境擴散 APK
Açıklama
Editör İncelemesi

"2020 Başkanları" yapım ekibinden 2022 için yeni bir çalışma. "Başkanın Özel Sürümü: Bölgede 30 Gün" eski oyuncular için özel bir hediyedir.

Her türlü garip virüse meydan okumaya çalışın ve mükemmel bir salgın önleme komutanı olun!

Salgın kızışırken bir ekip oluşturmalı ve insanları çıkmazdan kurtarmak ve yeni bir hayata dönmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İyi şanslar!

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------

"2020 Başkanları"

İyi bir başkan seçmek için önce büyük başkanı oynayın. İndir, oyna, kazan, kutla! "2020 Başkanları" sizi heyecanlı kampanya sürecini yaşamaya götürecek.

Seçim için geri sayım, siz ve rakipleriniz hala ayrılmaz bir parçasısınız, şimdi en çok taraftarı kazanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız, iyi şanslar!

Yazarın Sözü:

merhaba doydunuz mu Biz iki kişi ve bir genç kızdan oluşan süper mini bir takımız.Bu sefer sizlere yepyeni bir mini oyun olan "2020 President" ile karşınızdayız.

Başlangıçta bu temayı seçtim çünkü politikacıların daha az tükürmesini ve halkın endişelerini daha çok dinlemesini umuyordum.

Aynı zamanda kamuoyunun seçim kampanyası sırasında politikacıların içinde bulunduğu zor durumu anlamasını, yani her açıdan bir denge kurmaları gerektiğini de anlamasını istiyoruz ki bu gerçekten kolay değil.

Karımın tüm adayların sıraya girip eğlendiği bir tema resmini çok beğendim.

Aslında sahneye çıkan her adayın kendi uzmanlıkları ve avantajları var, eğer birbirimizle işbirliği yapabilir ve her bir kişinin avantajlarını en üst düzeye çıkarabilirsek, o zaman kesinlikle harika bir ülke olacağız.

"2020 Başkanı" konseptten üretime birkaç ay sürdü, ancak hala zamanında tamamlanmayan birçok fikir var.Önümüzdeki birkaç ay içinde umarım siz ve siz oyunumuzu sık sık açıp ne yeni, İlginç şeyler görebilirsiniz. seni hep takip edeceğiz.

Çin Cumhuriyeti ve Tayvan harika olmaya devam etsin, birlikte çalışalım!

2019.06.25 tarihinde yazıldı

Tüm sürümler
All mods