HappyMod DMCA

梦境大厨2021 APK

version: 1.1.2

Come to "Dream Chef" to enjoy the joy of cooking food! Addictive and addictive time management game! It's free, and you don't need an internet connection to play!

3.5 65M 1,000

Virus free

  • 梦境大厨2021 APK
  • 梦境大厨2021 APK
  • 梦境大厨2021 APK
  • 梦境大厨2021 APK
  • 梦境大厨2021 APK
Açıklama
Editör İncelemesi

300'den fazla lezzetli yemek!
Başlangıçta 5 farklı temalı restoran var, çok güzel ve lezzetli üretim yöntemleri var, yemeklerin tadını çıkaran misafirlere tam bir memnuniyet getiriyor!
Çin, gurme, ingiliz, İtalyan, Japon ve diğer özel tema restoranları! Burada hayallere dalmışsınız, anne, baba, komşular, aile, öğretmenler, sınıf arkadaşları, komşular, aile, öğretmenler, sınıf arkadaşları için pişirilir ve pişirme görevlerini hızlı bir şekilde tamamlamak için son derece doruk becerileri kullanarak aşçı aşçı olun. Malzemelerinizi ve mutfak gereçlerinizi yönetim ve üretimde yükseltmeyi unutmayın. Yükseltmeden sonra, yemeği daha güzel hale getirebilir, üretim hızını soğutucuyu yapın ve gelirinizi arttırabilirsiniz! Gelişmiş mutfak eşyaları ve mutfak eşyaları da sudaki bir balık gibi pişirme ustaları da yapacak!

Dünyanın her yerinde lezzetli yemekler!
Burger yapmaktan bıktıysanız, sizi bekleyen açık bir barbekü var. Yağlı erişte ızgara yapmak istemiyorsanız, zarif Japon suşi olarak değiştirebilirsiniz. Yeni temalı dükkanları açmak ve pişirme becerilerinizi geliştirmek için sürekli yeni seviyelerin kilidini açın. Her şey yapıldığında, Helikopter tarafından diğer dünyalara seyahat edebilir ve maceranıza devam edebilirsiniz!
Her şehir eşsiz ve lezzetli bir tada sahiptir, tüm özel mutfaklarınızı tamamlayın ve dünyanın pişirme meraklılarının bir üyesi olun!
< BR> Güçlü sahne!
Rüya Şefinde, kolayca sihirli sahne alabilirsiniz. Bazen çok fazla misafir var ve yapamazsın. Pişirmeyi anında tamamlamak ve otomatik olarak yemekler servis etmek için sahne kullanabilirsiniz. Oyun zengin ve çeşitlidir. Ayrıca yanmış yanıkları yerleştirmenin işlevi de var, artık ellerinizle uğraşırsınız.

Oyun Özellikleri:
Bingbing işaretleme ~ Hızlı tempolu pişirmenin tadını çıkarmak için çalışkan parmaklarınızı kullanın. 6'dan fazla Mükemmel ve benzersiz temalı restoranlar

300'den fazla tasarlanmış seviye ve farklı zorluk seviyeleri

Özel Restoranlar: Hamburger, Tost Evleri, Suşi Restoranları, Çin Restoranlar, Japon Mutfağı ve Gizli Özel Seviyeler. Destekleyici sahne, özel efektler,
zarif sahne ve UI tasarımı

Tüm sürümler
All mods