HappyMod DMCA

5217 - time management for increased productivity APK

version: 4.0.1

52 dakika \u00e7al\u0131\u015f\u0131n, \u00fcretken kalmak i\u00e7in 17. en iyi yolu dinlenme odakl\u0131 ve uyar\u0131!

4.4 9.34 MB 100,000

Virus free

  • 5217 - time management for increased productivity APK
  • 5217 - time management for increased productivity APK
  • 5217 - time management for increased productivity APK
  • 5217 - time management for increased productivity APK
  • 5217 - time management for increased productivity APK
Açıklama
Editör İncelemesi

Muse gelen bulgulara göre, gün boyunca sık sonları üretkenliği artırabilir. Özel olarak, 2014 yazında yayınlanan bir parça en verimli döngüsü 17 dakika ara (değil pomodoro) takip iş 52 dakika müteşekkil olduğunu bulduk.

5217, Tahmin edilebileceği gibi bu döngüyü kaydetmek için bir araçtır. Bu deneyim size "zaman" saplantından durdurmak ve süper verimli olmanın keyfini yardımcı olmak için var - 5217 sizin için dinlenme yapacak!

, 5217 güzel ama ince geçişler, cesaret verici mesajlar ve oyunbaz alarm sesleri kullanarak nazikçe size bittiğinde bir günde tamamlamak başardık kaç siklus paylaşmak için izin İşinizi size yol gösterir.

Özellikler seçeneklerini otomatik olarak "Rahatsız etmeyin" modlarını uygulamak veya basitçe günlük alarmı size keskin ve yeni bir güne hazır tutmak için 52 dakikalık çalışma döngüsü başlatmak hatırlamak! tercihlerinize ve çevreye deneyiminizi uyarlamak için çeşitli özelleştirme seçenekleri de var.

yerli Android'le ™ sen başlat Durdur ve bakışta onun tebliğ Saatinizden doğrudan döngüsü üzerinde kalan zaman etkileşim kurabilir 2,0 desteğini giyin. Bu güzel ve kullanışlı bu!

Bu seemlessly Google'ın Play Oyunlar size ulaşmak için hedefler vererek entegre olur. Bu üretken kalmak için ekstra bir motivasyon. Bu başarılarının bazı tamamlanması size ne kadar üretken ait arkadaşların kıskandırmak için madalya verecektir.

Diğer anlamlı özellikler:
· Özel kronometreler! programınıza 52-17 uymuyorsa kendi zamanlayıcı kullanmak için basit bir uygulama içi satın alma satın alabilirsiniz;
· Fırlatıcı kısayolları başlatmak ve döngüleri (Android 7.1+) durdurmak için;
· Hızlı çini başlatmak ve döngüleri (Android 7.0+) durdurmak için;
· Hafif uyku ekran mola süresi boyunca devir dakika zamanlayıcı ve oyunbaz mesajı görüntülemesini ve yanık-in OLED ekranlarda karşı korumaya sahiptir. Bu eksen dışı birkaç piksel her dakika zamanlayıcı görünümü taşır!

O çok güzel ve eğlenceli, deneyseldir, benzersiz.

Şu anda tercüme ve kısmen çeşitli dillere çevrilmiş bulunuyor.
Eğer çevirileri katkıda bulunmak isterseniz https://github.com/franciscofranco/5217-localisation ziyaret edin.

Muse: https://www.themuse.com/advice/the-rule-of-52-and-17-its-random-but-it-ups-your-productivity

Muse © Günlük Muse, Inc tarafından bir telif haklı markasıdır

Tüm sürümler
All mods