HappyMod DMCA

1943 Deadly Desert Premium APK

version: 1.3.6

Kuzey Afrika 1943. En yoğun 2. Dünya Savaşı savaşında güçlerinizi zafere taşıyın!

4 90.28 MB 5,000

Virus free

  • 1943 Deadly Desert Premium APK
  • 1943 Deadly Desert Premium APK
  • 1943 Deadly Desert Premium APK
  • 1943 Deadly Desert Premium APK
  • 1943 Deadly Desert Premium APK
Açıklama
Editör İncelemesi

Çöl bölgeleri için aksiyon dolu 2. Dünya Savaşı savaşları sizi bekliyor. Genel olarak yaratıcılığınız ve liderlik becerileriniz zaferi veya yenilgiyi belirleyecektir. Tarihin en çetin dövüşünden sağ çıkabilecek misiniz?

“1943 – Sıcak, tozlu bir rüzgar kampı süpürüyor. Gözcüler, ağır Wehrmacht kuvvetlerinin raporunu veriyor. Çöl Tilkisi hızla batı vahasına doğru ilerliyor. Tüm savaşa hazır İngiliz birlikleri, işgali savuşturmak için yüksek alarm durumunda. Aynı zamanda, Mihver güçleri hayati bir ikmal merkezine saldırı hazırlıyor. Ağır tanklar, toplar ve ikmal araçlarıyla bir sonraki savaşlarına giderken. Hangi tarafı seçeceksin?”

TOPLAM DÜNYA SAVAŞIBu, Müttefik kuvvetler ile Mihver devletleri arasındaki belirleyici 2. Dünya Savaşı muharebesidir! Yolunuzu seçin ve ordunuzu zafere götürün!

SIRALI TAKTİK SAVAŞDoğru savaş stratejisi, nihai zaferin anahtarıdır! Savaş alanında subaylarınıza emirler verin. Komutalarına atanan birlikleri motive edecek, ilham verecek ve güçlendirecekler!

TEHLİKELİ GÖREVLERTüm zamanların en büyük generali olun ve birçok farklı savaş kampanyasında taktik becerilerinizi kanıtlayın! Yeni görevlerin, haritaların ve senaryoların kilidini açın!

MASIVE WEAPON ARSENALTaktiksel olasılıklarınız neredeyse sınırsız. Tanklar, savaş uçakları, piyadeler, paraşütçüler, toplar ve diğer birçok güçlü özel kuvvet ve silahla savaşın!

ÇEŞİTLİ SAVAŞ ALANLARIDüşman hatlarını karadan ve havadan yarıp geçin! Askerlerinizi savaşa yönlendirin ve Afrika'nın tarihi savaş alanlarında düşmanlarınızı ezin!

EN İYİSİNDE STRATEJİTaktik dehanız için daha da fazla yeni birim! Yıkıcı hava saldırıları emri verin veya zorunlu bir yürüyüş emri verin. Bahisler yüksek ama muhteşem bir zaferin ödülü sizi bekliyor!

Özellikler: ✔ 2. Dünya Savaşı'nda sıra tabanlı strateji eylemi ✔ Heyecan verici seferler ve zorlu görevler ✔ Harika ödüllerle sürekli güncellenen Görevler ✔ Her oyun için olmazsa olmaz strateji oyunu fanatiği ✔ Birçok farklı askeri birim ✔ Çevrimiçi çok oyunculu PVP savaşları ✔ Pass-and-Play çok oyunculu savaşlar ✔ Ayrıntılı grafikler ve destansı sesler ✔ Tam tablet desteği ✔ Google Play oyun hizmetlerini destekler

'1943 Deadly Desert' oynadığınız için teşekkür ederiz!

HandyGamesTM ile iletişime geçin:http://www.handy-games.comFacebook'ta bize katılın:http://www.fb.com/handygamesGoogle+'da bizi izlemeye devam edin :http://goo.gl/qkjngmYouTube kanalımıza abone olun:http://goo.gl/2Kq6yYTwitter'da haberleri kontrol edin:http://www.twitter.com /handy_gamesBizi Instagram'da takip edin:http://instagram.com/handygames

Künye: http://www.handy-games.com/de/contact/

© www.handy-games. com GmbH

Tüm sürümler
All mods