HappyMod › Games › Books & Reference › 50000 eBooks & AudioBooks Mod
50000 eBooks & AudioBooks Mod

50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel]

Güncelleme açık: 2021-12-30

50000 eBooks & AudioBooks şık değiştirilmiş bir versiyonudur 50000 eBooks & AudioBooks tarafından geliştirildi Oodles. Mod sürümü ile orijinal sürüm arasındaki fark: Profesyonel... En son mod sürümünü veya orijinal sürümünü indirebilirsiniz 50000 eBooks & AudioBooks 190 ile HappyMod. HappyMod , %100 çalışan modlar için en iyi mod indiricidir. Öğrenmek için tıklayın nasıl kullanılır HappyMod her türlü dosya türünü indirip kurmak için:xapk, bapk, apks...
Uygulama adı50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel]
versiyon154
Güncelleme açık2021-12-30
Boyut12.29 MB
Mod BilgisiProfesyonel
geliştiriciOodles
Ringtone İndirSpider Man Ringtone
KategoriBooks & Reference
Google Play'den edinin50000 eBooks & AudioBooks
Orijinal apk'yı indirin50000 eBooks & AudioBooks (12.29 MB)
Diğer Uygulamalar
bu geliştiriciden
50000 eBooks & Audiobooks şık APK
Bağlantılar İndir:

50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel]

Hızlı indirme (16.2 MB)
Daha hızlı indirmek için HappyMod Uygulamasını kullanın!
APK indir (12.29 MB)
* Tüm mod apk'leri kullanıcılar tarafından yüklenir. Herhangi bir ihlal varsa lütfen gönderin Bize ulaşın kaldırmak için.

Spider Man Ringtones

Zil sesleriniz için 5.000.000'den fazla popüler şarkıyı keşfedin.
Uygulamayı edinin ve tamamen ÜCRETSİZ!

Aç >

# Mod Bilgisi

Ana avantajlar / değişiklikler 50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel]

Profesyonel

Önerilen mod

Mod son sürüm

# Ne başarıyor?

Bu Android uygulamasıyla, kullanıcılar mobil cihazlarında herhangi bir kitap veya sesli kitap alabilir. Ayrıca gözleri açık tutarken sesli kitapları dinlemek için uygun bir yol olarak işlev görür; Aynı zamanda uyumadan önce rüzgarın harika bir yoludur. Ayrıca, okuyucuların seçim yapabileceği 50.000'den fazla girişle birlikte geliyor. Uygulama, yerleşik bir kütüphaneden e-kitaplara ve sesli kitaplara kolayca erişmenizi sağlar. Cihazınızın kütüphanesinden kitap içmek zorunda kalmadan ücretsiz olarak istediğiniz kadar başlık alabilirsiniz. Ayrıca, uygulama yalnızca bir okuyucu aracı olarak kullanılabilir; Cihazınızın kütüphanesinden kitap içi bir e -kitap okuyucusu olarak kullanmak için içe aktarabilirsiniz. Okuyucunuzun arayüzleri aracılığıyla sunulan okuma ve dinleme deneyimlerini kişiselleştirebilirsiniz. Bu, ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli ayarları ayarlayarak yapılabilir. Her arayüz için herhangi bir kitabı kendiniz yapan birçok seçenek mevcuttur.

# Gereksinimler

50.000 kitap ve sesli kitap mobil uygulamalarının ücretsiz sürümleri her zaman Google Play Store'da mevcuttur. Bu uygulamalar, reklamlar veya uygulama içi satın alımlar tarafından kesintiye uğramayacak tüm Android kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Bu uygulamayı tam potansiyeline kullanmak istiyorsanız, belirli uygulama içi alımlar ve reklamlar için ödeme yapmalısınız. Uygulamanın uygun şekilde çalışması için Android 5.0 veya daha yüksek ürün yazılımı gereklidir. Ayrıca, uygulamada kullanılan tüm Android cihazları bu son sürümle güncellemek çok önemlidir. Bazı uygulama içi özelliklerin düzgün çalışması için izinler gereklidir. Bu nedenle, cihazların ürün yazılımını güncellerken bu izinleri vermek önemlidir.

# Telefonun birçok harika özelliği var.

Uygulama birçok etkileyici özelliğe sahiptir.

# Kullanıcı dostu bir okuma uygulamasıyla, bu metnin anlaşılması kolaydır.

Android kullanıcıları, tüm klasik İngilizce e -kitapları ve sesli kitapları okumak için sezgisel okuyucu uygulamasına kolayca erişebilir. Bu uygulama, insanların en sevdikleri kitapları dinlemelerini veya anında okumasını kolaylaştırır. Kullanıcıların yapması gereken tek şey çevrimiçi kütüphaneyi istedikleri kitaplar için aramak ve okumaya veya dinlemeye başlamaktır.

# Herhangi bir dosya formatı e -kitapları ve sesli kitapları okumak için kullanılabilir.

50.000 Book & Audiobooks'un tam desteği ile tüm dosya formatlarında e -kitapları ve sesli kitapları okuyabilirsiniz. Bu uygulama, tam eğlence için sadece müzik dosyaları da dahil olmak üzere sesli kitapların yanı sıra diğer ses dosyalarıyla çalışmanızı sağlar. Ayrıca, e -kitapları MOBI, TXT ve EPUB formatında okuyabilirsiniz.

# Kullanıcılar çok çeşitli seçenekler sayesinde kişiselleştirilmiş okumalar yaşayabilir.

Android kullanıcıları için 50.000 kitap ve sesli kitap onlara mobil uygulamanın etkileşimli okuma ve oynatma özelliklerine kolay erişim sağlar. Bu, herhangi bir rahatsızlık olmadan içerikle sorunsuz bir şekilde etkileşime girmelerini sağlar. Uygulama, hat aralığı ve arka planlar gibi kişiselleştirilmiş okuyucunun görünümünü ayarlayarak okunabilirliği etkili bir şekilde artırır. Ayrıca, uygulama kullanıcıların yazı tipi stillerini ve boyutlarını değiştirmelerini ve gece modunun parlaklığını ayarlamasını sağlar. Bunu yapmak, düşük ışık ayarlarında klasikleri okurken konfor sağlar. Bir mobil uygulama ile, belirli bölümleri tekrarlamak veya oynamaya devam etmek için sesli kitap oynatma ayarlarınızı özelleştirebilirsiniz. Uykuya daldığınızda uygulamayı otomatik olarak kapanacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

# Daha fazla araştırma özgürlüğü için çevrimiçi bir kütüphane var.

Çevrimiçi Kütüphane Uygulaması 50.000 Kitap ve Sesli Kitaplar Android kullanıcılarının Hintçe ve İngilizce klasiklerinin halka açık bir alan koleksiyonuyla ücretsiz olarak çalışmaktan zevk almalarını sağlar. Uygulama sadece her iki dilden en iyi kamu malı edebi eserlerini içerir - ücretli abonelik gerekmez. Sonuç olarak, Android kullanıcıları bu uygulamayı herhangi bir abonelik için ücretlendirilmeden otantik kitap okuyucu hizmetlerine erişmek için kullanabilir. Herhangi bir dilin hikayelerine ve kitaplarına herhangi bir kategoriye göz atarak ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Dostoyevsky, Mark Twain, Plato, Oscar Wilde, Mark Carroll, Jane Austen, HG Wells, Sigmund Freud, Victor Hugo, Aesop ve HG Londra dahil olmak üzere tarihin en ünlü edebi yazarlarından bazılarına göz atın. Ayrıca, diğer birçok kategoriden hikaye kitaplarına göz atabilirsiniz. Thomas Hardy ve Wodehouse gibi klasiklerin yanı sıra, James Joyce, Charles Dickens ve Jack London'un hikayelerini keşfedin. Ve İngilizce veya Hintçe'de Hint kitaplarını okumak istiyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz bir ton var! Kama Sutra, Peter Pan ve Aesop'un Masalları da dahil olmak üzere bu sanatçılar tarafından birçok inanılmaz sanat eseri ve Moby Dick, Pride and Prejudice, Alice Harikalar Diyarı, Sherlock Holmes, Beowulf, Dorian Gray, Don Kişot ve Macbeth. Buna ek olarak, başyapıtlarının her biri göz ardı edilemez. Ayrıca mobil uygulama aracılığıyla büyük bir büyük Hintçe yazar koleksiyonu da bulabilirsiniz. Bunlar arasında Sarat Chandra Chattopadhyay, Devki Nandan Khatri, Munshi Premchand ve Rabindranath Tagore bulunmaktadır. Ayrıca Jayashankar Prasad, Bhartendu Harishchandra ve Godaan'dan muhteşem kitaplar da bulabilirsiniz. Ayrıca Chanakya Niti, Mahabharata ve Ramayana serisinde birçok kitaba erişebilirsiniz.

# Kitabın anlaşılması kolay metin ve görüntüler aracılığıyla kullanılabilir.

50.000 Kitap ve AudioBooks, Android kullanıcılarına sezgisel ve ilgi çekici okumalar sunar. Tam ve doğru çizimleri, bir kitap ararken veya onunla etkileşime girerken daha kullanışlı hale getirir. Tarihi hakkında bilgi edinmek için herhangi bir kitabın giriş menüsünü açmanız yeterlidir.

# Koleksiyonunuzu hem fiziksel hem de entelektüel kategorize etmenin birçok yolu var.

50.000'den fazla kitap ve sesli kitap içeren çevrimiçi kütüphaneler arasında, Android kullanıcılarının kütüphaneyi kolayca organize etmesine ve tercih ettikleri etiketlerle kitap aramasına izin verecek olan koleksiyonda yer alan bir kitabı içeren c osting s tudies bulunmaktadır.

# 50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel] Özellik:

Oodles, ücretsiz İngilizce klasikleri ve İngilizce sesli kitaplara sahiptir. Oodles, İngilizce klasikleri veya Hintçe kitapları ve hikayeleri okumak veya dinlemek için kullanımı kolay bir uygulamadır. EPUB, MOBI veya TXT formatında herhangi bir e-kitabı telefonunuzdan da içe aktarabilirsiniz. Oodles kişiselleştirilmiş bir okuyucuya sahiptir. Yazı tipi boyutunu, stilini, arka planını, satırı aralığını ve diğer okuma özelliklerini tercihinize göre özelleştirebilirsiniz. Kitaplar, bir sonraki okuduğunuzu kolayca keşfetmenize yardımcı olacak çeşitli kategorilerde ve etiketler düzenlenir. Ayrıca üst kitapları ve popüler yazarları ayrı bölümlerde görebilirsiniz. Her kitap, oodles üzerinde mevcutsa, karşılık gelen sesli kitaplarla bağlantılıdır. İndirilen kitaplar ve sesli kitaplar kişisel kütüphanenizde görünecektir. Her zaman çevrimdışı olarak onları okuyabilir veya dinleyebilirsiniz. Oodles modern kitaplara veya en çok satanlara sahip değildir. Yalnızca kamuya açık olan İngilizce klasiklerimiz var. Özellikler + İngilizce ve Hintçe'de kitap ve hikayeleri okuyun + Büyük klasikleri ve dünyanın en iyi yazarlarının bazılarını keşfedin + Telefonunuzdan kitaplar ve Oodles Reader'da okuyun Kütüphanenizi telefonunuzda herhangi bir yere götürün ve çevrimdışı okunayın + Okuma deneyiminizi kişiselleştirin + E-posta dosyalarını arkadaşlarınızla paylaşın Üst Kategoriler - kurgu kitapları, Romantik Kitaplar, Fantezi kitapları, Macera Kitapları, Bilim kurgu, Noel kitapları, korku kitapları, kısa öyküler, aşk hikayeleri, dini kitaplar, mizah kitapları, tarih kitapları, şiirler, şiirler, seyahat kitapları, dedektif kitaplar ve daha fazlası !!! En popüler yazarlar - Jane Austen, Dostoevsky, Charles Dickens, Oscar Wilde, Mark Twain, Lewis Carroll, Wodehouse, James Joyce, AESOP, Victor Hugo, HG Wells, Plato, Jack Londra, Sigmund Freud, Thomas Hardy, Premchand ve diğerleri ​​En popüler Kitaplar - AESOP's Masallar, Peter Pan, Sherlock Holmes, Moby Dick, Harikalar Diyarında Alice, Gurur ve Önyargı, Kama Sutra, D Orian Gray, Beowulf, Grimm'in masalları, Anna Karenina, Don Kişot, Hamlet, MacBeth, Pinokyo, Chanakya Neeti ve binlerce daha fazla Hintçe dili kullanıcıları için: Oodles ayrıca Hintçe dil kitapları da var. Modern Hintçe Hikayesi yazarları ve amatör yazarlar tarafından Hindistan'ın Premchand gibi en büyük yazarlarından bazıları tarafından kitaplarımız var. Hintçe Yazarlar: Munshi Premchand, Rabindranath Tagore, Devki Nandan Khatri, Sharatchandra Chattopadhyay, Bhartendu Harishchandra, Jayashankar Prasad, Ünlü Kitaplar: Chanakya Niti, Ramayana, Mahabharata, Godaan. Eğer bir yazarsanız , hikayelerinizi kolayca kolayca yayınlayabilirsiniz. Www.oodlesbooks.com web sitemizde kaydolabilirsiniz veya sadece [email protected] adresine bir e-posta gönderin. Telif haklarınızı koruruz ve hikayelerinizi yayınlamanız ve yeni okuyuculara ulaşmak için bir ortamdır. हिंदी किताबें: मुंशी प्रेमचंद, चाणक्य नीति, गांधी, टैगोर, महाभारत Oodles Par Müft Kitabein Padhein. Ücretsiz Kahaniyan Aur Hintçe Hikayeleri. Uygulamayı seversinizi ve arkadaşlarınızla paylaşacağınızı umuyoruz! Uygulamayla ilgili herhangi bir geri bildirim / sorun varsa, bize [email protected] adresinden ulaşın 09D65F38A1

Ne başarıyor?
Gereksinimler
Telefonun birçok harika özelliği var.
Kullanıcı dostu bir okuma uygulamasıyla, bu metnin anlaşılması kolaydır.
Herhangi bir dosya formatı e -kitapları ve sesli kitapları okumak için kullanılabilir.
Kullanıcılar çok çeşitli seçenekler sayesinde kişiselleştirilmiş okumalar yaşayabilir.
Daha fazla araştırma özgürlüğü için çevrimiçi bir kütüphane var.
Kitabın anlaşılması kolay metin ve görüntüler aracılığıyla kullanılabilir.
Koleksiyonunuzu hem fiziksel hem de entelektüel kategorize etmenin birçok yolu var.

# Nasıl indirilir ve kurulur 50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel]?

// Seçenek A //

HappyMod.com'dan 50000 eBooks & Audiobooks modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. 50000 eBooks & Audiobooks mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den 50000 eBooks & Audiobooks indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan HappyMod.com'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında 50000 eBooks & Audiobooks arayın.

# Tam Özellikler 50000 eBooks & AudioBooks şık APK 154 [profesyonel]

// İndirme Bilgileri //

Boyut12.3MB
versiyon154
Sürüm Kodu154
Langen-AU en-CA en-GB en-IN en-XC

Daha...[+]

// İşletim Sistemleri //

izinBILLING FOREGROUND_SERVICE INTERNET ACCESS_NETWORK_STATE RECEIVE_BOOT_COMPLETED BILLING WAKE_LOCK READ_EXTERNAL_STORAGE WRITE_EXTERNAL_STORAGE LIBRARY CONFIG SYNC ACCESS_BACKSCREEN ACCESS_COARSE_LOCATION ACCESS_WIFI_STATE BIND_GET_INSTALL_REFERRER_SERVICE
İzin Metni DİĞER:
Diğer:
Uygulamaların ağ soketlerini açmasına izin verir.
Uygulamaların ağlarla ilgili bilgilere erişmesine izin verir.
Bir uygulamanın sistem önyükleme işleminden sonra yayınlanmasından sonra yayınlanan Action_boot_completed'i almasını sağlar.
; Uygulamaların Wi-Fi ağları hakkındaki bilgilere erişmesine izin verir.:

Depolama:
Bir uygulamanın harici depolamadan okumasını sağlar. Bir uygulamanın harici depoya yazmasını sağlar.
Yer:
Bir uygulamanın yaklaşık konuma erişmesini sağlar.
Min Sdk21
Min Sdk Txt$mod_unpack_info.min_sdk_txt}}
Hedef SDK30
Hedef SDK Txt30
Çok pencereNo
Ekranları desteklerküçük, normal, büyük, Xlarge
işlemciarm64-v8a armeabi armeabi-v7a mips x86 x86_64
Açık Gl Int0
Herhangi Bir Yoğunluğu DesteklerYes
yoğunlukları160, 240, 320, 480, 640, 65534, 65535

// Kullanıcı Özellikleri //

Kullanıcı Özelliği Wi-Fi Donanım Özellikler:
Uygulamaya, cihazdaki 802.11 ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır.
Kullanıcı Özelliği Uygulama, GPS Konumu, Ağ Konumu veya Hücre Konumu gibi konumu belirlemek için cihazda bir veya daha fazla özellik kullanır. # Uygulamanın, cihazda desteklenen bir ağ tabanlı coğrafi konum sisteminden elde edilen kaba konum koordinatlarını kullanır. # Uygulama gerektirir:

portre veya manzara yönünü kullanmak için cihaz.:

Uygulamanız her iki yönelimini destekliyorsa, her iki özelliği de bildirmenize gerek yoktur. # Uygulama, mobil iletişim için (GSM) telefon radyo sistemi için genel sistemi kullanır. # Uygulama, cihazdaki 802.11 ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır.:

. #:

// imza //

MD5E89B158E4BCF988EBD09EB83F5378E87
imza61ED377E85D386A8DFEE6B864BD85B0BFAA5AF81
A40DA80A59D170CAA950CF15C18C454D47A39B26989D8B640ECD745BA71BF5DC
GeçerliFri Feb 29 02:33:46 CET 2008 until: Tue Jul 17 03:33:46 CEST 2035
Seri numarası936eacbe07f201df

// Geliştirici //

GeliştiriciAndroid
OUAndroid
organizasyonAndroid
yereldağ manzarası
ülkeBiz
şehirKaliforniya

# Kullanıcılar ne hakkında konuşuyor 50000 eBooks & AudioBooks şık APK

Milyonlarca kullanıcıyla gerçek zamanlı sohbete katılmak için HappyMod'u indirin.

  • Kullanıcı Yorumları
  • Kullanıcı istekleri

Şunun için inceleme yazın 50000 eBooks & AudioBooks şık APK

Oy verin:

Ortalama puan dışında 40

Bir inceleme gönderin

Kullanıcı Yorumları (40)

  • U

    @Anonim   2024-03-11 05:39:35

    Kimden:US   cihaz:9032Z   OS:android 10
    works
  • U

    @Anonim   2023-02-03 22:30:33

    Kimden:US   cihaz:RMX2020   OS:android 10
    it is working however the books were old classics like edgar allan poe, Grimm's, guy de Maupassant, Homer, etc. No new in-demand books were here.
  • U

    @Anonim   2022-10-24 18:41:12

    Kimden:US   cihaz:BE2012   OS:android 11
    there is only some weird books in it like philosophy. dont download
  • U

    @Anonim   2021-06-25 07:19:51

    Kimden:US   cihaz:A37fw   OS:android 5.1.1
    bhhhgikhgfgjhgfdrujfddhvfdcgj h .hv bh sjn. bnb
  • G

    @Anonim   2021-04-11 05:30:40

    Kimden:GB   cihaz:SM-N950F   OS:android 9
    ggxdtob#HappyMod# #HappyMod#
  • Daha...[+]

En son sürümünü isteyin 50000 eBooks & AudioBooks şık

Bu mod çalışmazsa, HappyMod topluluğuna istek gönderebilirsiniz. Kullanıcılar, varsa yeni bir mod yükleyecektir.
Bir istek gönderin

Şununla ilgili son istekler 50000 eBooks & AudioBooks

Logo

HappyMod

En iyi mod indirici
%100 çalışan modlar için.

50000 eBooks & AudioBooks şık APK ~ HappyMod ile daha hızlı indirin.

%100 çalışan modlar + süper hızlı indirme